Thernlunds Integritetspolicy

snabbtåg genom sverige I vår policy för behandling av personuppgifter beskrivs bland annat vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

1. Personuppgiftsansvarig

maske 2 film izle türkçe dublaj Thernlunds Modehus AB 556262-6142, "Thernlunds", Stockholmsvägen 18, 181 50 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på Thernlunds. Personuppgiftsansvarig ansvarar för att Thernlunds behandling sker enligt gällande lagstiftning

2. Vilka personuppgifter samlas in om dig som kund och varför?

köttfärs pizza recept Här beskrivs för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter, vilka kategorier av personuppgifter som behandlas samt på vilken laglig grund behandlingen utförs för dig som kund hos Thernlunds.

2.1 För att kunna hantera beställningar/köp

deutsche bank münchen filialnummer 220 Personuppgifter behandlas för att:

pasta på engelska - Leverera en beställd/köpt produkt eller tjänst (inklusive avisering om leverans eller kontakter rörande leverans).
- Kunna göra identifikation och ålderskontroll.
- Hantera betalningar.
- Adresskontroll mot externa källor, t ex SPAR.
- Hantera retur, reklamation- och garantiärenden.

fötterna domnar bort De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

skaraborgs sjukhus skövde restaurang - Namn
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
- Betalinformation (t ex transaktionsreferens, transaktionstidpunkt)
- Personnummer
- Medlemsnummer
- Betalningshistorik
- Orderinformation, t ex vilken vara som har beställts eller om varan ska levereras till annan adress.

dödens gud hinduism Laglig grund:

svärdfisk engelska översättning Fullgörande av köpeavtal.

pizzeria målet ljusdal meny

stekta äpplen till paj

våldsamt upplopp brottsbalken

fylld lövbiff svamp

drink granatäpplejuice vodka

boka taxi piteå

viktiga händelser under äldre medeltiden

inflammation i knä feber 2.2 För att kunna marknadsföra produkter och tjänster

flygbuss från cityterminalen till arlanda Personuppgifter behandlas för att:

främlingen analys metode - Visa relevanta produktrekommendationer, ge förslag på inköpslistor, påminna om kvarglömda/övergivna digitala varukorgar eller spara shoppinglistor för att förenkla framtida köp eller liknande åtgärder.
- Skicka direktmarknadsföring via elektroniska kanaler för kommunikation samt via post, inklusive erbjudanden från samarbetspartners till befintliga kunder utanför Thernlunds Kundklubb. T ex genom att utföra kampanjer eller skicka erbjudanden och inbjudningar till event till: alla kunder, ett visst kundsegment (t ex butikstillhörighet), eller en enskild kund.

billiga säkerhetsdörrar stockholm De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

germain larivière divan - Namn
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
- Ålder
- Bostadsort
- Uppgifter om hur kunden använder företagets webbsidor, och andra digitala kanaler.
- Social identitet
- Uppgifter om genomförda köp.
- Användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).

växellåda olja manuell För att kunna förstå vilken typ av marknadsföring eller direktmarknadsföring som ska användas genomförs analyser om:

christina nilsson öberg jönköping - Hur webbsidor och andra digitala kanaler används (t ex vilka sidor och delar av sidor som besöks och vilka sökningar som gjorts).
- Köphistorik
- Ålder och bostadsort.
- Resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar.

glasögonbågar barn ray ban Laglig grund:

länka kontakter outlook För dig som är medlem i Thernlunds Kundklubb: Fullgörande av avtalet om medlemskap i kundsprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i kundprogrammet.

översätt retailers till svenska Registrerad och oregistrerad kund - berättigat intresse.

musikens makt lördag Mottagare av nyhetsbrev och besökare på webbplats - berättigat intresse.

räkna tecken excel Behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att kunna marknadsföra produkter och tjänster.

2.3 För att kunna genomföra och hantera deltagande i tävlingar och event

tvättmedel ull bäst i test Personuppgifter behandlas för att:

behandlingshem anorexia göteborg - Kommunicera med deltagare som deltar i en tävling.
- Kommunicera med deltagare innan och efter ett event (t ex bekräftelse på anmälningar, frågor eller utvärderingar).
- Kunna göra identifikation och ålderskontroll.
- Utse vinnare och förmedla vinster.

heath ledger dokumentär De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

sittpuff sammet grön - Namn
- Personnummer eller ålder.
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
- Uppgifter lämnade i tävlingsbidrag.
- Uppgifter lämnade i utvärderingar av event.
- Uppgifter om genomförda köp.

begravningskläder valfri klädsel Laglig grund:

kinesisk kalender kolla kön fågelns alla delar Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att kunna tillgodose ditt och vårt intresse av att genomföra och hantera tävlingar och event.

2.4 För att kunna hantera bokning av tjänster (t ex personal shopping eller liknande)

belöningssystemet i hjärnan socker Personuppgifter behandlas för att:

synonym skämt åsido - Hantera bokningar, ombokningar och avbokningar.
- Kunna skicka kommunikation kring bokningen samt påminna om tjänsten.

sparbanken skåne cup 2018 De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

kameraväska sony a7 ii - Namn
- Kontaktuppgifter (e-post, telefonnummer).
- Uppgifter du själv väljer att lämna som möjliggör för tjänsteutövaren att förbereda tjänsten.

köttbullar i tomatsås med basilika Laglig grund:

bibliotek göteborg öppettider påsk Fullgörande av tjänsteavtalet. Behandlingen är nödvändig för att kunna fullgöra vårt åtagande.

2.5 För att kunna hantera kundtjänstärenden

wordpress kommentar link einfügen Personuppgifter behandlas för att:

nice väder påsk - Kommunicera med kunden och besvara förfrågningar som kommer in till kundtjänst via telefon eller i digitala kanaler (inklusive sociala medier).
- Kunna göra identifikation.
- Utreda klagomål- och supportärenden (inklusive teknisk support).

rattfylleri gräns europa De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

disken är skrivskyddad - Namn
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
- Din korrespondens
- Uppgift om köptidpunkt, köpställe, felet/klagomålet på produkt.
- Användaruppgifter för Mina Sidor t ex vid inloggningsproblem.
- Tekniska uppgifter om din utrustning som är nödvändig för supportärenden.
- Personnummer

fäster i fälg Laglig grund:

bensinpris preem malmö Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att kunna hantera kundtjänstärenden.

2.6 För att kunna fullgöra rättsliga förpliktelser (t ex avseende krav i bokföringslagen, produktansvar och produktsäkerhet och skydd av personuppgifter i IT-system)

inlärd hjälplöshet kognitiva perspektivet Personuppgifter behandlas för att:

fynda möbler bottnaryd - Kunna uppfylla rättsliga förpliktelser, enligt krav i lagar, domar eller myndighetsbeslut. Sådana krav kan t ex avse krav avseende produktansvar och produktsäkerhet såsom framtagande av kommunikation och information till allmänheten och kunder om produktlarm och produktåterkallelser, t ex vid en defekt eller hälsovådlig vara eller i den mån det krävs av bokföringslagen eller penningtvättslagen och kan hänföras till en enskild individ.

vilket datum är vecka 13 2016 De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är:

simpson bandit hjälm - Namn
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, telefonnummer).
- Din korrespondens
- Uppgift om köptidpunkt, köpställe, felet/klagomålet på produkt.
- Användaruppgifter för Mina Sidor.
- Personnummer
- Betalningsinformation

känner mig utmattad i kroppen Laglig grund:

sälja fonder när kommer pengarna handelsbanken Rättslig förpliktelse

2.7 För att kunna utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system för kund i stort

stadsbiblioteket stockholm sveavägen öppettider Personuppgifter behandlas för att:

gymnasieskolor göteborg ranking - Göra tjänster mer användarvänliga, t ex ändra användargränssnittet för att förenkla informationsflödet eller för att lyfta fram funktioner som ofta används i våra digitala kanaler.
- Ta fram underlag i syfte att förbättra varu- och logistikflöden, t ex genom att kunna prognostisera inköp, lager och leveranser.
- Ta fram underlag i syfte att utveckla och förbättra vårt sortiment.
- Ta fram underlag i syfte att utveckla och förbättra vår resurseffektivitet ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv, t ex genom att effektivisera inköp och planering av leveranser.
- Ta fram underlag i syfte att planera nyetableringar av butiker och lager.
- Ge dig en möjlighet att påverka det sortiment som vi tillhandahåller.
- Ta fram underlag i syfte att förbättra IT-system i syfte att höja säkerheten för våra besökare och kunder generellt.

mensvärk en vecka innan beräknad mens De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

vad heter förskottssemester på engelska - Köp- och användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).
- Ålder
- Bostadsort
- Din korrespondens och feedback avseende våra tjänster och produkter.
- Teknisk data rörande enheter som används och inställningar, t ex språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform.
- Information om hur du interagerat med företaget, dvs. hur tjänster använts, inloggningsmetod, var och hur länge olika sidor besökts, svarstider, nedladdningsfel, hur tjänster kan nås och när man lämnar tjänsten etc.

skogshare eller fälthare För att kunna uppfylla ändamålet utför vi generella analyser i aggregerad form, dvs. inte på individnivå, avseende:

sagan om vanten förskola - Hur våra webbsidor och andra digitala kanaler används (t ex vilka sidor eller del av sidor som besöks och vilka sökningar som gjort).
- Köphistorik
- Ålder
- Geografisk ort och/eller demografisk ort.
- Feedback avseende våra tjänster och produkter och resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar.
- Data från kunders enheter och tekniska inställningar.

bibelns äventyr påsken del 2 Laglig grund:

lars lerins lärlingar musik Berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system.

2.8 För att kunna förhindra missbruk av en tjänst eller för att förhindra, förebygga och utreda brott mot företaget

hantera onda människor Personuppgifter behandlas för att:

stötta dig på engelska - Utreda eller förhindra bedrägerier eller andra lagöverträdelser genom t ex incidentrapportering i butik.
- Förhindra skräppostutskick, publishing, trakasserier, försök till olovlig inloggning på användarkonton eller andra åtgärder som är förbjudna.
- Skydda och förbättra vår IT-miljö mot angrepp och intrång.

väder stockholm 14 mars De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

ansökan bygglov helsingborg - Köp- och användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).
- Personnummer
- Videoinspelningar från kamerabevakning.
- Data rörande enheter som kunden använder och inställningar, t ex språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform.
- Uppgifter om hur våra digitala tjänster används.
- Namn
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, mobil-/telefonnummer

vilken är asiens största stad Laglig grund:

malta väder februari mars Rättslig förpliktelse om det finns sådan alternativt berättigat intresse (om ingen rättslig förpliktelse föreligger) om behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt berättigade intresse av att förhindra missbruk av en tjänst eller för att förhindra, utreda och förebygga brott mot företaget.

fabriken furillen lärbro parasollens förskola gråbo öka hastigheten löpning  

3. Vilka personuppgifter samlas in om dig som är medlem i Thernlunds Kundklubb och varför?

statoil hyra släp lämna annan ort I detta avsnitt beskrivs för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter för dig som är medlem i Thernlunds Kundklubb, vilka kategorier av personuppgifter som behandlas samt på vilken laglig grund behandlingen utförs. 

3.1 För att kunna hantera och administrera ditt användarkonto

generell ångest orsak Personuppgifter behandlas för att:

svarta änkan sverige 2012 - Ge behörighet att logga in.
- Kunna göra identifikation och ålderskontroll.
- Upprätthålla korrekta och uppdaterade uppgifter.
- Göra det möjligt att följa köphistorik.
- Underlätta för dig att spara shoppinglistor, lämna förslag på inköpslistor eller liknande åtgärder som syftar till att förenkla för dig. För att möjliggöra detta utförs analyser.

gångstråk i nice De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

axelremsväska herr sport - Namn
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, mobil-/telefonnummer).
- Användarnamn och lösenord.
- Köphistorik
- Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som används och dess inställning.
- Betalningshistorik
- Personnummer
- Medlemsnummer
- Social identitet
- Adressuppgifter från externa källor, t ex SPAR.

sköta om hästar spel online Laglig grund:

hundar omplacering skåne För dig som är medlem i Thernlunds Kundklubb: Fullgörande av avtalet om medlemskap i kundprogram. Registrerade kunder - berättigat intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att hantera och administrera ditt användarkonto.

3.2 För att kunna hantera poäng och bonus för dig som är medlem i Thernlunds Kundklubb

sektionsledare sahlgrenska lön Personuppgifter behandlas för att:

allers förlag kundservice - Registrera och beräkna poäng och bonus baserat på dina köp.
- Administrera bonusutbetalningar och överföra bonusen till ditt bonuskonto.
- Göra utskick av bonusbesked till dig.

kinesiska tecken år 1988 De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

vad göra mot statiska kläder - Namn
- Medlemsnummer
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, mobil/ telefonnummer).
- Köphistorik
- Personnummer

betala räkningar på nordea Laglig grund:

osmo hårdvaxolja bästa pris Fullgörande av avtalet om medlemskap i kundprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i kundprogrammet.

3.3 För att kunna ge dig som är medlem i Thernlunds Kundklubb förmåner och erbjudanden

kulak ağrısının sebepleri Personuppgifter behandlas för att:

glömt lösenord till min hotmail - Erbjuda förmåner, rabatter, generella och personliga erbjudanden, inbjudningar till event eller gåvor eller annan direktmarknadsföring.
- Genomföra analyser av de uppgifter som företaget samlar in för samma syfte, t ex av hur medlemmen använder företagets webbsidor och andra digitala kanaler (t ex vilka sidor och delar av sidor medlemmen besökt och vilka sökningar medlemmen gjort), köphistorik, ålder, bostadsort, angivna preferenser (t ex om sortiment) och andra inställningar i företagets digitala tjänster och resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar.
- Baserat på analyser kan våra medlemmar delas in i olika kundgrupper för att ge olika grupper (segment) olika erbjudande, förmåner och rabatter baserat på köphistorik, angivna preferenser, ålder, bostadsort, marknadsundersökningar etc. För att kunna lämna personliga erbjudanden, förmåner och kommunikation genomförs analysen på individnivå.

chokladtårta mörk choklad De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

direktflyg thailand göteborg - Namn
- Medlemsnummer
- Kontaktuppgifter (t ex adress, e-post, mobil/telefonnummer).
- Bostadsort
- Köphistorik
- Användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).
- Angivna kundval avseende produkter och tjänster.
- Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som du använder och dess inställningar, t ex språkinställning.
- Platsinformation från mobila enheter, t ex mobiltelefon eller surfplatta.

mia skäringer management Laglig grund:

presentera sig själv jobbintervju Fullgörande av avtalet om medlemskap i kundprogramprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i lojalitetsprogrammet.

3.4 För att kunna leverera en personligt anpassad upplevelse av våra tjänster

barnaktiviteter påsk skåne Personuppgifter behandlas för att:

svåra komplicerade ord - Ge dig ett personligt anpassat innehåll, t ex genom att visa relevanta produktrekommendationer, ge förslag på inköpslistor eller andra liknande åtgärder som syftar till att förenkla för dig.
- Förenkla din användning av företagets tjänster, t ex genom att spara inköpslistor eller valt betalsätt i syfte att underlätta framtida köp eller påminna dig om kvarglömda eller övergivna digitala varukorgar.
- Genomföra analyser av de uppgifter som vi samlar in för att kunna dela in våra medlemmar i olika kundgrupper för att ge olika kundgrupper olika erbjudanden, förmåner och rabatter baserat på köphistorik, angivna preferenser, ålder, bostadsort, marknadsundersökningar. För att kunna lämna personliga erbjudanden, förmåner och kommunikation genomförs analysen på individnivå.

byta till sommardäck 2018 lag De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

svensk medborgare rättigheter sjukvård - Namn
- Ålder
- Bostadsort
- Köphistorik.
- Användargenererad data (t ex klick- och besökshistorik).
- Angivna kundval avseende produkter och tjänster.
- Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som medlemmen använder och dess inställningar, t ex språkinställning.
- Platsinformation från medlemmens mobila enheter, t ex mobiltelefon eller surfplatta.

För att kunna uppfylla sina åtaganden utför företaget vissa analyser avseendet ex.

vittert sällskap författare - Hur webbsidor och andra digitala kanaler används (t.ex. vilka sidor och delar av sidor som besöks och vilka sökningar som gjorts).
- Köphistorik
- Ålder
- Bostadsort
- Angivna preferenser (t ex om produkter och tjänster, intressen och beteenden).
- Språk- och andra inställningar i digitala tjänster.
- Resultat från kundnöjdhets- eller marknadsundersökningar.

volkswagen golf kombi bagageutrymme mått Laglig grund:

stryka kläder på engelska Fullgörande av avtalet om medlemskap i kundprogram. Behandling är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt avtalet om medlemskap i kundprogrammet.

harem anime wikipedia español vietnamesiska vårrullar räkor  

4. Delning och överföring av personuppgifter

virka mormorsrutor filt mönster Personuppgifter kan också komma att överföras för nödvändig behandling till andra företag som Thernlunds Modehus AB samarbetar med t ex när det gäller marknadsföring (print och distribution, byråer osv), distribution och transporter, betallösningar och IT-tjänster. När dina personuppgifter delas med Thernlunds partners ska uppgifterna behandlas enligt Thernlunds instruktioner och för Thernlunds räkning, samt endast för ändamål som är förenliga med de ändamål för vilka Thernlunds har samlat in informationen.

förkyld 1 åring vägrar äta Utöver detta kan Thernlunds enligt lag vara tvingad att lämna ut uppgifter till statliga myndigheter (t ex Polisen och Skatteverket). Dessutom, kan Thernlunds lämna ut personuppgifter till företag som erbjuder betalningslösningar (t ex betaltjänstleverantörer och banker) och företag som ombesörjer allmänna varutransporter (t ex logistikföretag och speditörer). I dessa fall behandlar partners uppgifterna som självständiga personuppgiftsansvariga i enlighet med deras egna integritetspolicyer och hanteringsinstruktioner.

renova strömbrytare mått Thernlunds strävar efter att behandla personuppgifter inom EU/EES samt samarbeta med partners och leverantörer som behandlar personuppgifter inom EU/EES.  Övriga länder där personuppgifterna behandlas vidtar Thernlunds rimliga tekniska, legala och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att skyddsnivån är densamma som inom EU/EES.

5. Lagring av personuppgifter

rörlig ränta bolån handelsbanken Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Detta innebär rent praktiskt att uppgifter gallras bort då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring och de ändamål som de har samlats in för. I marknadsföringssyfte används inte information om köptransaktioner som är äldre än 3 år. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.

allan edwall årstider text  

6. Dina rättigheter och val

Rätt till tillgång:

ventilationsrör av eternit Vi vill vara öppna och transparenta med hur vi behandlar dina uppgifter och om du vill få mer kunskap om den personuppgiftsbehandling som görs, har du rätt att begära tillgång till dina uppgifter som av oss lämnas i form av ett s .k registerutdrag (ändamål, kategorier av personuppgifter, kategorier av mottagare av personuppgifter, lagringsperiod, kriterierna för hur lagringsperiod fastställs, information om varifrån uppgifter har samlats in). Om vi mottar en begäran om tillgång, kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa vilka uppgifter du vill ta del av och att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.

Rätt till rättelse:

kräftskiva parken oskarshamn Du har alltid rätt att begära att dina personuppgifter rättas om uppgifterna är felaktiga. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.

Rätt till radering:

ralph lauren tröja dam billigt Du har rätt att begära radering av personuppgifter som vi behandlar om:

styrelsesuppleant ideell förening - Uppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de har samlats in eller behandlats.
- Du har återkallat ett samtycke som behandlingen grundar sig på och det inte finns någon annan laglig grund för behandlingen.
- Du invänder mot en intresseavvägning av berättigat intresse som vi har gjort och det saknas berättigat intresse för Thernlunds som väger tyngre.
- Du invänder mot behandling för direktmarknadsföringsändamål.
- Personuppgifterna behandlats på ett olagligt sätt.
- Personuppgifterna måste raderas för att uppfylla en rättslig förpliktelse som vi omfattas av
- Personuppgifterna har samlats in från ett barn (under 13 år) som du har föräldraansvaret för, i samband med erbjudande av informationssamhällets tjänster, t ex sociala medier.

sörja för de sina sandberg Det kan finnas anledning för oss att inte tillmötesgå din begäran om radering ifall det finns legala skyldigheter som hindrar oss från detta. Det kan vara om behandlingen behövs för att utöva vår rätt till yttrande- och informationsfrihet, för att uppfylla en rättslig förpliktelse som vi omfattas av eller för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk.

Rätt till begränsning:

hjalmar söderberg doktor glas citat Du har rätt att begära att vår behandling av dina personuppgifter begränsas.

övertygar i tävling Rätt att göra invändningar mot viss typ av behandling:

dikt vänskap födelsedag Berättigat intresse: Du har rätt att invända mot behandlingar som stödjer sig på ett berättigat intresse som vi har om du har personliga skäl som rör situationen. Vi får dock fortsätta att behandla dina uppgifter, trots att du har motsatt dig behandlingen, om vi har tvingande berättigade skäl för behandlingen som överväger ditt integritetsintresse.

familjerätt malmö advokat Direktmarknadsföring (inklusive analyser som utförs för direktmarknadsföringsändamål):

älskar på engelska Du har möjlighet att invända mot att dina personuppgifter behandlas för direktmarknadsföring Invändningen omfattar även de analyser av personuppgifter (s.k. profilering) som utförs för direktmarknadsföringsändamål.  Om du invänder mot direktmarknadsföring kommer vi att upphöra med behandlingen av dina personuppgifter för det ändamålet liksom upphöra med alla typer av direktmarknadsföringsåtgärder.

avrättning usa metod Du har möjlighet att endast tacka nej till utskick och personliga erbjudanden i vissa kanaler. Du kan t ex välja att endast få erbjudanden från oss via e-post, men inte sms. Om du väljer att tacka nej till att vi behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål, kan du inte ta del av Thernlunds Kundklubbs personliga erbjudanden eller information från oss. Du kan fortfarande vara medlem i Thernlunds Kundklubb och du kan ta del av Thernlunds Kundklubbs poäng och bonus men du kommer inte att få några personliga erbjudanden, rabatter eller andra förmåner.

ändrades flerbarnstillägget 2018 Du kan ändra dina val i e-post och sms-kommunikation. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice för att få hjälp att justera dina val.

endast på stigande suomeksi Vill du inte längre vara medlem i Thernlunds Kundklubb, går det bra att kontakta vår kundservice för att avsluta ditt medlemskap.

Rätt till dataportabilitet:

hur mäta blodtryck själv Om vår rätt att behandla dina personuppgifter grundar sig på ditt lämnade samtycke eller fullgörande av åtaganden i ett avtal med dig har du rätt att begära att få de uppgifter som rör dig och som du har lämnat till oss överförda till en annan personuppgiftsansvarig (s.k. dataportering).bästa filmerna 2014 flashback  

Om cookies

stand by me pelicula trailer español Personuppgifter kan samlas in när du använder thernlunds.se och då lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Vid besök thernlunds.se där våra tjänster tillhandahålls, kan olika tekniker användas för att känna igen dig i syfte att lära oss mer om våra användare. Detta kan ske direkt eller genom användning av teknik från tredje part. Detta kan vara användning av t ex cookies.

Vad är en cookie?

världens högsta berg och dalbana orlando Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en textfil under en längre tid, men har ett utgångsdatum. Denna cookie syftar till att exempelvis tala om för dig vad som är nytt sedan senaste besöket. Den andra typen av cookie är en så kallad sessionscookie, som saknar utgångsdatum. Textfilen sparas temporärt så länge som du är inne och surfar på en sida, och hjälper exempelvis till med att hålla reda på vilket språk som du vill använda dig av. Så snart som webbläsaren stängs ner raderas också textfilen.

Varför använder vi oss av cookies?

tv bänk ikea bestå svart På thernlunds.se använder vi cookies för att exempelvis hålla reda på vilka varor som du har lagt i din varukorg. Vi använder även cookies för att få fram webbstatistik. Denna statistik behöver vi för att vidareutveckla thernlunds.se. Informationen är inte tillgänglig för andra parter än Thernlunds Modehus AB och deras personuppgiftsbiträden. För att kunna använda thernlunds.se fullt ut måste du acceptera cookies, och det gör du genom din webbläsares inställningar. Vill du inte acceptera cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Detta innebär dock att thernlunds.se inte kommer att fungera som avsett.

Hantering av personnummer

chaufför lön 2015 Vi behandlar bara ditt personnummer när det är klart motiverat med hänsyn till ändamålet, nödvändigt för säker identifiering eller om det finns annat beaktansvärt skäl. I de fall där det är tillräckligt, använder vi istället ditt medlemsnummer för att minimera användningen av personnummer i så stor utsträckning som möjligt.

Klagomål

grafiskt gränssnitt engelska Du har rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, kläppen sjungarbacken plus www.datainspektionen.se.

Kontaktuppgifter

magknip bebis 4 månader För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på: Thernlunds Modehus AB Kundservice.

ladda ner översättningsprogram gratis E-postadress: måla vitrinskåp shabby chic insatsstyrkan på engelska eller på telefonnummer: 08-28 88 05

Ändringar i policyn

herdins textilfärg multi fibre Denna policy kan komma att uppdateras för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Den uppdaterade versionen hittar du på denna sida. Vid betydande ändringar kommer du att få information om detta via e-post eller på thernlunds.se

mördare utan ansikte skådespelare  

discodans dräkter till salu june carter död Senast uppdaterad 2018-05-09

bästa fräckisen någonsin señorita laura que pase el desgraciado mp3 båt till polen ystad vad heter ont på engelska lämna ut fullständigt personnummer Copyright © 2018. All rights reserved.